Tügva'dan Ramazan Paketi

TAKİP ET

Türkiye Gençlik Vakfı Vezirköprü İlçe Temsilcisi Mehmet Uyar,' İlçemizde salgın süresinde işsiz kalan ve 65 yaş üstü ihtiyacı olan vatandaşları unutmayarak ramazan paketi dağıttık 'dedi.

Özveri ile çalıştıklarını işaret eden Türkiye Gençlik Vakfı Vezirköprü İlçe Temsilcisi Mehmet Uyar, ”Her zaman yardıma muhtaç olan ilçemizdeki vatandaşlarımızın yanında olduk ve olmayanda devam ediyoruz ”dedi.  

HER ZAMAN DÜŞENİN YANINDA OLDUK
Yardıma muhtaç olan ailelerin yanlarında odluklarını anımsatan Türkiye Gençlik Vakfı Vezirköprü İlçe Temsilcisi Mehmet Uyar,” Eğitim Koordinatörümüz Ali Gebeşli ile Lise Koordinatörümüz Erol Seven tarafından daha önceden tespit edilen ve mağdur ailelerimize gide paketleri ulaştırdık. Ayrıca koronavirüs salgını nedeniyle ilçemizde işiz kalan ailelerimizin ‘de unutmadık. Çocuklarının da kırtasiye malzemelerine ihtiyaç duydukları listeyi tarafımıza iletiler. Bizde gücümüz yeterince isteklerini temin ettiğimiz içinde birlikte çalıştığımız arkadaşla mutlu olduk ”diye konuştu.

GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ
Çalışma arkadaşları ile birlikte her taşın altına ellerini severek soktuklarını vurgulayan Türkiye Gençlik Vakfı Vezirköprü İlçe Temsilcisi Mehmet Uya,” Devletimiz vatandaşlarımıza gerekli desteği veriyor. Biz de yönetimimizin aylık aidatları ile gençlerimizin ve vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Birlik beraberliğe daha çok ihtiyacımız olan bu dönemde karınca kararınca olan olmayana destek olmalı diyerek, herkesi milli dayanışmaya davet ediyoruz. Bu birlik ve beraberdik işidir ”şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

Tügvadan Ramazan Paketi