TÜGVA: Gençlerimizi geleceğe hazırlıyoruz

TAKİP ET

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı Mehmed Emin Özkaya, "Ülkemizin geleceği için yapacağımız en büyük hizmetlerden biri eğitimli, donanımlı ve inançlı gençler yetiştirmektir"

Vakıf çalışmaları kapsamında Samsun'a gelen Mehmed Emin Özkaya,  TÜGVA İl temsilciliğini ziyaret etti. Özkaya, TÜGVA İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerince karşılandı. İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, yürütülen faaliyetler hakkında genel başkan yardımcısı Özkaya'ya bilgi verdi.
TÜGVA Samsun  İl Temsilciliği'nin yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten Mehmed Emin Özkaya, vakfın misyonuna ve hedeflerine uygun, başarılı çalışmaların Samsun'da gerçekleştiğini görmenin kendilerini memnun ettiğini kaydetti.
TÜGVA'nın ülkenin menfaatlerine olan büyük adımların gerçekleştirilmesine katkı sağlamak için tüm görevlilerin, gönüllülerin büyük emekler harcayarak çalıştığını ifade eden Özkaya, "Ülkemizin geleceği için yapacağımız en büyük hizmetlerden biri eğitimli, donanımlı ve inançlı gençler yetiştirmektir.  Bu doğrultuda vakıf olarak kurslar, eğitimler veriyor, bir çok bilgilendirme çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca, sosyal projeler geliştiriyor, içinde yer alıyoruz. Öğrencilerimizin rahat bir ortamda eğitim almaları için çalışıyoruz. Biz ne kadar fedakarlık yapar, özverili çalışırsak, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin emin adımlarla ilerlemesini sağlarız" dedi.
TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, büyük bir gönül, sevgi ve birliktelik hareketi içerisinde olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.  Gençler ve öğrenciler için hep 'Daha iyi ne yapabiliriz? sorusunu sorarak hareket ettiklerini vurgulayan Durmuşoğlu, gençlerin  mutlaka vakıfa gelmelerini, bilgi almalarını, tanımaları ve  tanışmalarını da istedi.