Tügva'dan Vali Kaymak'a Hayırlı Olsun Ziyareti

TAKİP ET

TÜGVA Samsun İl Temsilciliği Yönetim Kurulu, Vali Osman Kaymak'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Samsun Valiliği'ne atanan Vali Osman Kaymak, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun Yönetim Kurulu üyelerini makamında ağırladı.

TÜGVA Samsun İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Tunceli'den Samsun'a atanan Vali Osman Kaymak'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, TÜGVA İl Temsilcisi Hakan Durmuşoğlu, Vali Kaymak'a vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
 
Başkan Durmuşoğlu ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileyen Vali Kaymak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Vali Osman Kaymak'a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunmak için yönetim kurulu olarak ziyaret ettiklerini belirten Hakan Durmuşoğlu, "Sayın Valimiz başarılı bir bürokrat. Görev aldığı her şehirde önemli çalışmalar ve hizmetler etmiş, büyük başarılar sağlamıştır. Samsun'da görev almasından ayrıca çok memnun olduk. Kendisine vakıf faaliyetlerimiz hakkında detaylı bilgi verdik. Kendisinin sıcak ve samimi yaklaşımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Hakan Durmuşoğlu, ziyaret sonunda Vali Kaymak'a hediye takdim etti.