Tülay Bakır: İlkadım Kaymakamlığı'nda olmaktan çok memnunum

TAKİP ET

08.02.2016tarihinde İlkahım Kaymakamlığını ziyaret edenTBMM 24.Dönem Samsun Milletvekili Prof. Dr.Sayın Tülay Bakır, İlkadım Kaymakamı Sayın Turan Atlamaz'ın konuğu oldu.

Misafirini kapıda karşılayanve ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz; “Sayın Vekilim sizlerle tekrar birlikte olmaktan ve Samsun’u, İlkadım’ı istişare ederek milletimize hizmet etmekten onur duyuyorum. “ dedi.

İlkadım Kurum Müdürleriyle birlikte Milletvekili Tülay Bakır'ı makamında ağırlayan Atlamaz, kaymakamlıktaöncelikle yapılan hizmetler ile ilgili bilgiler sunarak, yürütülençalışmalar ve projeler konusunda Bakır'a bilgi verdi.

 

Bakır konuşmasında; “Vekilliğim süresi boyunca Samsun’ a en iyi şekilde hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Sizler gibi değerli yöneticileri her fırsatta ziyaret ederek bu görevimi sizlerle devam ettirmeye çalışıyorum. Bu vesileyle İlkadım da, İlkadım Kaymakamlığında olmaktan ve ilginizden çok memnunum, teşekkür ederim.”dedi.

Samsun’a ve İlkadım’a fayda sağlayacak her türlü çalışmada İlkadım Kaymakamlığı ekibi olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıldığını ve yine üzerimize düşen görev varsa her zaman, her türlü desteğe hazır olunduğunu ifade eden Atlamaz,Samsun Milletvekili  Prof. Dr. Sayın Tülay Bakır’ ıuğurladı.