Tuncay Seven Diş Hekimleri Odası'na Başkan Adayı oldu

TAKİP ET

"Yönetim Odadan Çıkıyor" sloganıyla, Samsun Ordu Sinop Amasya Diş Hekimleri Odası'na Başkan adayı olarak çıkan Diş Hekimi Tuncay Seven, "Edindiğim Tecrübelerim İle Odaya Kayıtlı Meslektaşlarıma Hizmet Etmeye Adayım." dedi.

Samsun Ordu Sinop Amasya Diş Hekimleri Odası'nda seçim heyecanı yaşanıyor. 19 Temmuz Cuma günü diş hekimleri Başkan Adayı seçmek üzere sandık başına gidecek. 17 Temmuz Cuma günü çoğunluk sağlanamazsa 26 Temmuz Pazar günü çoğunluk aranmaksızın seçimler yapılacak. 
Samsun Ordu Sinop Amasya Diş Hekimleri Odası'na Başkan Adaylığını açıklayan Diş Hekimi Tuncay Seven, "Yönetim Odadan Çıkıyor" sloganıyla hizmet etmeye talip olduğunu açıkladı. 
"Edindiğim Tecrübelerim İle Odaya Kayıtlı Meslektaşlarıma Hizmet Etmeye Adayım" diyen Başkan Adayı Seven, "Misyonumuz Odamızı Bölgesindeki Tüm Diş Hekimlerini Temsil Edebilir Kalite Ve İçeriğe Kavuşturmak. Bunu Yaparken De Bölgemizdeki Tüm Diş Hekimlerinin Odaya Kayıt Olmalarını Teşvik Ederek, Mesleklerine Sahip Çıkmalarını Sağlamak. Açıkçası Bunu Çok Önemsiyorum." diye konuştu. 
Bölgesinde önemli diş hekimlerinde destek verdiği Diş Hekimi Tuncay Seven hem kendisini tanıttı, hemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 

TUNCAY SEVEN KİMDİR
Seven, "1967 Yılında Samsun’da Doğdum. Dicle Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden 1989 Yılında Mezun Oldum. 1998 Yılında Samsun Diş Hekimleri Odası Saymanlığı Yaptıktan Sonra 2000 Yılında Seçildiğim Oda Sekreterliği Görevini 6 Sene Sürdürdüm. 2006-2008 Yılları Arasında Türk Diş Hekimleri Birliği Disiplin Kurulu Üyeliği, 2012-2016 Yılları Arasında Türk Diş Hekimleri Birliği Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği Görevlerini Yaptım. 2006 Yılında Samsun İlimizde Yapılan Türk Diş Hekimleri Birliği Uluslar Arası Kongre’sinin Düzenlenmesinde Genel Sekreter Olarak Görev Aldım. Bu Yıl 26 Temmuz 2020 Tarihinde Yapılacak  18. Dönem Samsun Ordu Sinop Amasya Odası Başkanlığına Adaylığımı Koyarak, Tüm Bu Görevler Sırasında Edindiğim Tecrübelerim İle Odaya Kayıtlı Meslektaşlarıma Hizmet Etmeye Adayım. 

ODA AKTİF VE İŞLER HALE GELECEK
Misyonumuz Odamızı Bölgesindeki Tüm Diş Hekimlerini Temsil Edebilir Kalite Ve İçeriğe Kavuşturmak. Bunu Yaparken De Bölgemizdeki Tüm Diş Hekimlerinin Odaya Kayıt Olmalarını Teşvik Ederek, Mesleklerine Sahip Çıkmalarını Sağlamak. Açıkçası Bunu Çok Önemsiyorum. Meslektaşlarımızı Sadece Odaya Kayıtlı Birer Diş Hekimi Olarak Değil, Yönetimi Yönlendiren Birer Üye Olarak Görmek İstiyorum. Bunun Gerçekleşmesi İçin Projelerimiz Mevcut. Oda Bünyesindeki Komisyonları Aktif Ve İşler Hale Getirmek Bunun En Önemli Ayaklarından Birisi. Arkadaşlarımız Odamızın Farklı Komisyonlarında Görev Alarak, İlgi Duydukları Alanlarda Çalışmalarını Gerçekleştirecekler. Planlanan Faaliyetlerin Tamamına Yakınında Tüm Üyelerimizin Sürece Dahil Olması Muhakkak Sağlanacaktır. Artık Teknoloji Çağını Yaşıyoruz. 

ÖNEMLİ PLANLAMALAR YAPILACAK
Üyelerimizin Kullanacağı Bir Uygulama İle Odayı Üyelerimizin Cep Telefonuna Getireceğiz. Böylelikle Odaya Ulaşmak Son Derece Kolay Olacak. Üyeler Bu Şekilde Hem Birbirleri İle İletişim Halinde Olurken Bir Taraftan Da Yönetim Sürecine Dahil Olmuş Olacaklar. Bu Uygulama Sayesinde, Mesleki Eğitim Ve Bilgi Paylaşımını Da Sanal Ortamda Gerçekleştirebileceğiz. Bu Şekilde Daha Fazla Meslektaşımızın Katılımı İle İnteraktif Toplantılar Gerçekleştirebileceğiz. Teknolojiden Bu Kadar Faydalanırken, Bir Kahvenin Kırk Yıl Hatırı Olduğunu Da Unutmuyoruz. Bu Amaçla, Randevulu Buluşma Etkinliğini Belirli Aralıklarla Gerçeklreştirmeyi Planlıyoruz. Hekim Arkadaşlarımız Kendilerine Önceden Bildireceğimiz Takvim Sayesinde Onları Hangi Tarihte Odamızda Kahveye Beklediğimizi Bilecekler. Bu Şekilde Küçük Gruplar Halinde Üye-Yönetim Sohbetlerini Hayata Geçireceğiz. Meslektaşlarımızın Büyük Çoğunluğu Kendi Muayenehanelerinde Çalışmaktadırlar Ancak, Artık Kamuda Görev Alan Diş Hekimi Sayısı Da Giderek Artmaktadır. Bu Arkadaşlarımızı Da Oda Olarak Yalnız Bırakmayacağız. Tüm Meslektaşlarımızın Haklarını Hukuki Zeminde Savunmak İlk Başta Odamızın Görevi Olacaktır. Her Diş Hekimi Böyle Durumlarda, Odalarının Arkalarında Olduğunun Güvenini Hissedeceklerdir. Bölgemizde İki Adet Diş Hekimliği Fakültesi Bulunmaktadır. Bu Bölge Olarak Bir Avantajımızdır. 

OY VERMEYE DAVET EDİYORUM
Bu Avantajı Her Alanda Değerlendirmek İstiyoruz. Burada Görevli Akademisyenlerin Üyelrimize Katcağı Çok Şey Olduğunu Düşünüyorum. Onları Da Bu Sürece Dahil Etmek Bizim İçin Çok Önemli. Diğer Taraftan Bu Fakültelerdeki Öğrenci Kardeşlerimizi Belirli Aralıklarla Meslek Büyüğü Abileri Ve Ablaları İle Biraraya Getirerek Onların Tecrübelerinden Faydalanmalarını Sağlayacağız. Fakültelerinden Mezun Olan Genç Meslektaşlarımız, Ne Kadar Büyük Bir Ailenin Parçası Olduklarını Okul Yıllarında Hissetmeye Başlayacaklar. Bu Büyük Aileyi Mesleki Paylaşımlar Dışında Da Her Ortamda Bir Araya Getirmeyi Planlıyoruz. Spor Ve Sanat Bizim En Büyük Birleştirici Paydamız Olacaktır. Farklı Spor Dallarında Faaliyetler Düzenleyerek Üyelrimizi Ve Ailelerini Kaynaştırmayı Planlıyoruz. Ayrıca, Üyelerimiz İçindeki Sanatçıyı Da Artık Açığa Çıkarma Zamnının Geldiğini Düşünüyorum. Sanatın Her Dalını Desteklemek Odamızın Görevi Olacaktır. Üylerimize Ait Çok Sayıda Sanat Faaliyetini Gelecek Dönemde Bizlerle Buluşacağına İnanıyorum. Bu Vesileyle 26 Temmuz 2020 Tarihinde Odaya Kayıtlı Tüm Meslektaşlarımızı Oy Kullanmaya Davet Ediyorum. Meslek Hepimizin, Oda Hepimizin, Sahip Çıkmak En Büyük Görevimiz Olmalıdır." diyerek sözlerine son verdi. 

TUNCAY SEVEN KİMDİR