TÜRFAD Futbol Adamlarını saygıyla anmaya devam ediyor

TAKİP ET

Futbolumuzda bir nostalji gecesini daha Yelken Kulüpte yaşatıldı. Türkiye Futbol Adamları Derneği Samsun Şubesi ( TÜRFAD) Samsun futboluna kurulduğu 1965 yılından bu güne kadar hizmet etmiş emeği ve katkısı olan profesyonel ve amatör bütün Futbol Adamlarını saygıyla anmaya devam ediyor.

   Bugün yaşayan en yaşlı Teknik Direktörlerimizden 1934 doğumlu 82 yaşındaki Mehmet Babalık ve 1965’ de futbolculuk döneminde şampiyonluk kupası kaldırmış, teknik adamlık yapmış, Spor İl Müdürlüğü ve TFF Bölge sorumluluğu görevlerinde bulunmuş Yusuf Şimşek, ödüllendirme onuruna sahip oldular.

  Yelken kulüpte yemek sonrası düzenlenen ödül töreninde konuşan TÜRFAD Başkanı Gültekin Kullukçu, “ Hatırlamak, “ vefa ve saygı’ nın” gelecek kuşaklarca da sürdürülmesi konusunda uğraş vermek bizler için önemli bir görevdir.  Futbol adına birçok sorunun yaşandığı bir dönemde” İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır” slogonu ile düzenlediğimiz bu tür birliktelikleri takdir ve şükranla hatırlıyor ve anıyoruz” dedi.

  TÜRFAD Genel Sekreteri Yaşar Cengiz,” Şube olarak bu konularda aynı heyecan ve vefa duygusu ile özenle yerine getiriyoruz. Bu geceki vefa örneğinin fotoğraf karesiyle bir dostlar buluşmasına dönüşmesi ayrı bir güzellik” diye konuştu.

Mehmet Babalık; Samimi duygularımı sizlerle paylaşmam gerektiğini inanarak, yaşarken kıymet bilmek ayrı bir olgudur. Biz tekaütleri buluşturanları ve hatırlayanları içtenlikle kutluyorum.

Yusuf Şimşek; Çok açık konuşmam gerekirse, bu tür etkinliklerde başı çeken ön ayak olan TÜRFAD geçmiş ve geçmekte olan değerleri de harmanlayarak buluşturan çok anlamlı dostluk ve vefa örneğini bu yılda gündemine taşımıştır.  

Türkiye Antrenörler Derneği Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak; Dostluklarımızın ve arkadaşlıklarımızın geçmişte kalmasına razı değiliz. TÜFAD ailesi olarak burada olmaktan ve arkadaşlık ağacımızın sürekli taze kalacağından dolayı mutluyuz “ dedi.

   Yemek ve Ödül töreninde Mehmet Babalık, Yusuf Şimşek, Hakkı Bayrak, Gültekin Kullukçu, Yaşar Cengiz,  Eyüp Gümüş,Hasan Şengün, Murat Şimşek , Atakum Belediyespor eski Kulüp Başkanı Hayri Erdönmez , TÜRFAD Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Ali Gürler bulundu