Türk Kızılay'ının yanındayız

TAKİP ET

Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı ile birlikte Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım'ı makamında ziyaret etti.

Hizmet binasını girişi kapısında Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Tekkeköy Kaymakamı Edip Çakıcı’yı Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Türk Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesi Basın Sözcüsü ve ayrıca Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Köksal Öner karşıladı.

‘DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK’
Kan Merkezinin birimlerini gezerek faaliyetleri hakkında Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım’dan bilgiler alan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, “Günümüzde kan açıl değil sürekli ihtiyaçtır. Bu nedenle Türk Kızılay’ının her türlü faaliyetlerinde Tekkeköy Kaymakamımız Edip Çakıcı beyefendi ile birlikte he zaman yanınızdayız. Bu güzel günde birlikte olman mutluğunu yaşamaktayız. Bizleri kabul ettiğiniz içinde teşekkür ediyorum ve ayrıca çalışmalarınızda başarılar diliyorum ”şeklinde konuştu.
 
‘HEP YANIMIZDA OLDULAR’
Ziyaretin sonunda Kaymakamlarımızla birlikte olmanın mutluğunu yaşadıklarını dile getiren Türk Kızılay Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım,“ İlçelerinde yürütmüş olduğumuz kan alma faaliyetlerimizde her zaman bizlerden desteğini esirgemeyen Çarşamba Kaymakamımız Sayın Doç. Dr. Şükrü Yıldırım’a Tekkeköy Kaymakamımız Sayın Edip Çakıcı’ya Bölge Kan Merkezimizi ziyaret ederek, bizleri onurlandırdıkları içinde ayrıca kurumum adına teşekkür ediyorum ”diye konuştu. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile ziyaret sonlandırıldı.

Haber: Köksal ÖNER

Türk Kızılayının yanındayız