Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Başkanı Osman Yağmur Oldu

TAKİP ET

Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şubesi'nin yönetim kurul toplantısı üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Tüm üyelerin oyunu alan Osman Yağmur başkan olarak seçildi.

Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı seçilen Tuncay Erden’den boşalan koltuğa yönetim kurulu içinde yapılan seçimle Osman Yağmur seçildi. Samsun Ordu Giresun Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şubesi'nin başkanı olarak seçilen Yağmur,” Üye sayılarımız her geçen gün artarak büyüyen bir aileyiz. Üyelerimiz birlik ve beraberliğinin pekişmesi, yerel yönetimler personelinin özlük haklarının iyileştirilmesi, sosyal ve ekonomik kazanımlarının artırılması adına mücadelemize devam edeceğiz. Seçimden önce olduğu gibi, seçimden sonra da birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde sürdüreceğiz. Temel amacımız memur arkadaşlarımızın özlük, sosyal ve yasal haklarını korumak ve kollamak olacaktır"dedi.

Kendisine ve yönetimine teveccüh göstererek başkanlığa layık gören tüm üyelere teşekkür ederek sözlerini tamamlayan Osman Yağmur yönetim kurula katılan üyelerin tamamının oyunu alarak başkan seçilirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Levent Emirza, Mehmet Ali Atay, Hakan Karaman, Hasan Armağan Duran, Yıldan Gözdemir, Özlem Altıntaş

Türk Yerel Hizmet Sen Samsun Şube Başkanı Osman Yağmur Oldu