Türkiye Muharip Gaziler Derneği'nden YEPAŞ'a ziyaret

TAKİP ET

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ve Yönetim Kurulu Üyeleri, YEPAŞ'ın yeni Genel Müdürü Arif Akşaml'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Aralarında Kıbrıs ve Kore Gazilerininde olduğu yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyareti gerçekleştiren dernek başkanı Ahmet DİRİL; savaşların insan hayatında derin yaralar açtığını ve ülkelere büyük hezeyanlar bıraktığını aktararak, ‘’Bizler Kıbrıs ve Kore savaşlarında görev aldık. Vatanımızın en ufak toprak parçasına dahi sahip çıktık. Geçtiğimiz zorlu aşamalardan da Allah’ın izniyle galip çıktık. Şuan ülkenin içinde bulunduğu bu zor günlerde bizler vatanımız için kanımızın son damlasına kadar savaşmaya hazırız.’’ dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretinden memnuniyetini belirten YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM; ‘’Böyle bir göreve sizlerin dualarıyla başlamaktan daha büyük mutluluk olamaz benim için. Tabi gazilik, şehitlik bizim kültürümüzde, inancımızda çok kıymetli vasıflar. Vatanımızın etrafının ateş gibi sarıldığı bugünlerde sizlerin desteği, milletimizin moral motivasyonu ve en önemlisi de birlik beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz.’’ dedi. Bakış açısı ne olursa olsun, mevkii ve makamın önemli olmadığını, önemli olanın ise hepimizin bu topraklar için savaşıyor olması olduğunu vurgulayan AKŞAM, ‘’Kıbrıs, sizler sayesinde bu ülkenin yapmış olduğu harekâtların en önemlilerinden birisidir. Üstün başarılarınız sayesinde bugünlerdeyiz, vatan toprağından bir metrekare de olsa vazgeçilemez. Türkiye güçlü devlet olmak zorunda ve bu gücünü Türk milletinden, askerinden, sizlerden, bizlerden alıyor. Tabi bu anlayışın Türk toplumu içerisinde taze tutulması ve de küllendirilmemesi gerekiyor. Ordumuzun, askerimizin, emanetimiz olan gazilerimizin ve şehitlerimizin de hiçbir zaman göz ardı edilmemesi gerekiyor.’’ diye sözlerini tamamladı.