Türkiye'nin kanepecisi Samsun'da

TAKİP ET

Ofisinizin en özel kolleksiyonu mobilyanıza mimari bir bakış açısı katan Rigmo, oturma grubu ve makam koltukları ile fark yaratıyor. Ar-Ge'ye önem veren konsepti ile ofisinize konfor ve estetik katan Rigmo, 20 yılı aşkın tecrübesi ile Samsun'da...

'Kalite Asla Tesadüf Değildir' anlayışı ile ofis oturma gruplarının Rigmo ile artık sıradan olmadığına vurgu yapan Firma yöneticisi Refik Erduran, "Yenilik Rigmo ile başlar, Sektörümüzün Oturma Grubu noktasındaki boşluğunu birbirinden şık iddialı tasarımlarımız ,20 yılı aşkın tecrübemiz ve kalitemizle doldurmaya adayız. 

Ofis Oturma Grubu Tasarımı ve imalatı ile Kanepe denince akla Rigmo gelecek, Zaman "Rigmo" zamanı. Konfor ve Estetiği Yenilikle Buluşturuyoruz. Bizi Tercih Sebebiniz Farklı Oluşumuz, Kalitemiz ve Tasarımdaki Öncülüğümüz olacak. Farkı Rigmo ile hissedeceksiniz. 

Sizlere özel kolleksiyonuzu görmek için Samsun Örnek Sanayi Sitesi'nde bulunan mağazamıza davet ediyorum. Bilgi almak için de bizlere 0362 266 74 75 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. "

rigmo