TÜYAP Samsun 5. İnşaat Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor

TAKİP ET

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, bu yıl 5. düzenlenecek olan İnşaat Fuarı ile Samsun'un ekonomisini canlandıracaklarını söyledi.

Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, 4-7 Nisan'da kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanan  5. İnşaat Fuarı hakkında samsunvehaber.com’a, açıklama yaptı. Çamaş, inşaat sektörünün Samsun'un öncü sektörlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu yıl 5.sini düzenleyeceğimiz İnşaat Fuarı ile her yıl olduğu gibi Samsun ve bölge ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜ PARLAYACAK

Sektör temsilcileri ve iş insanlarıyla işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Çamaş, “TÜYAP Samsun 5. İnşaat Fuarı için sektör temsilcileri ve iş insanlarıyla yaptığımız istişarelerle, bu sene de Samsun’da inşaat sektörünü parlatacağız. Geçen sene 35 bin kişiyi ağırladığımız fuarımızda bu sene 35 bin kişi rekorunu kırmayı hedefliyoruz. Geçen sene yaptığımız ankette, ziyaretçilerimizin yüzde yüzü 5. İnşaat Fuarı’nı ziyaret edeceklerini söyledi. Bu yıl da geçen sene ki gibi güçlü bir inşaat fuarı düzenleyeceğiz. Bu da sektöre dinamizm getirecek. Fuarımızda, Makine Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası, tarafından paneller ve sempozyumlar da olacak” diye konuştu.

YURT DIŞI BAĞLANTILARI SAĞLANACAK

Yurt dışından da ziyaretçilerin geleceğini kaydeden Çamaş, “Yaklaşık 80 civarında katılımcı fuarımızda stant açacak. Aramıza yeni katılan firmalar olduğu gibi, 4 yıldır fuarımızda stant açmış firmalarımızı da ağırlayacağız. Firmaların bu talepleri, Samsun 'da fuarcılığın yerleştiğini  gösteriyor. Bu da bizi ve sektörleri mutlu ediyor. Biz Samsun TÜYAP olarak 22 ile hitap ediyoruz. 22 ilde sektör temsilcilerini burada ağırlayacağız. Bunun dışında tüm fiyatlarımıza olduğu gibi bu fuarımızda da Azerbaycan’dan, Gürcistan’dan, İran’dan, Irak’tan, Balkan ülkelerinden alım heyetlerini ağırlayacağız. Heyetler, Samsunlu iş insanlarımıza görüşmeler yapacaklar Samsunlu üreticilerimiz en son teknolojik ürünlerini tanıtacak ve iş bağlantıları yapacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da TÜYAP İnşaat fuarı ile Samsun ve bölge ekonomisine katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

kaynak:samsunvehaber

TÜYAP Samsun 5. İnşaat Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor