TÜYAP'TA MMO ÜYELERİNE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

TAKİP ET

SAMSUN İNŞAAT FUARI 2018'DE 'TESİSATTA SON TEKNOLOJİ BALANSLAMA, SU KALİTESİ VE BASINÇLANDIRMA UYGULAMALARI' DÜZENLENDİ.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube (MMO) TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı 2018’de üyelerine ve sektör katılımcılarına yönelik “Tesisatta Son Teknoloji Balanslama, Su Kalitesi ve Basınçlandırma Uygulamaları” semineri düzenlendi.

Seminerde “IMI Hidronik Mühendislik İklimlendirme Sistemleri" firmasından Mak. Yük. Müh. Görkem Kızıltan USTALI; Binalarda enerji tasarrufu, Hidronik optimizasyon yardımı ile enerji tasarrufu, Hvac’ın amaçları, Kontrol edebilme için balanslama, Balans vanasının amacı ve seçimi, Statik ve dinamik balans vanaları, Enerji verimliliği ile balanssızlık karşılaştırılması, Radyatör tesisatlarında balanslama ve kontrol, Basınçlandırma” konularında detaylı bilgi aktarmıştır.

Seminerin ardından TÜYAP Samsun Bölge Müdür Server SEÇER tarafından “IMI Hidronik Mühendislik İklimlendirme Sistemleri”den Mak. Yük. Müh. Görkem Kızıltan USTALI’ya teşekkür plaketi vermiştir.

Seminer ile ilgili basına bilgi veren Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN “Oda olarak TÜYAP Samsun’u desteklediklerini, önümüzdeki yıllarda da düzenlenecek olan İnşaat Fuarlarında üyelerimize ve katılımcılara yönelik seminerlerin düzenleneceğini” söylerken “IMI Hidronik Mühendislik İklimlendirme Sistemleri" firmasından Mak. Yük. Müh. Görkem Kızıltan USTALI seminerde değerli bilgilerini üyelerimize ve sektör katılımcıları ile paylaştığından dolayı mutlu olduklarını” ifade etti.