Ufka yolculuk komisyonu Başkan Kul'u ziyaret etti

TAKİP ET

Server Gençlik ve Spor Kulübü tarafından bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Bilgi Yarışması kapsamında, Ufka Yolculuk Samsun yarışma komitesi Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

Türkiye’de 6. Düzenlenen ve geçtiğimiz yıl 400 bine yakın yarışmacının katıldığı ödüllü ufka yolculuk yarışmasının yarışma komitesi Server Gençlik Ve Spor Kulübü Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek yarışma için yürütülen çalışmalara destek istedi.

Yarışmanın bu yıl 11 ayrı kategoride düzenleneceğini ifade eden komite üyeleri, yarışmanın önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da yurt genelinde 7'den 70'e herkese duyurulması için çeşitli etkinlik ve programlar düzenlediklerini söyledi.  Bu yıl yarışma konusunun "Kur'an ve Sünnet Bütünlüğü" olduğunu belirten üyeler yarışma kayıtlarının 13 Kasım tarihi itibariyle başladığını sınavın ise 8 Nisan 2018 Pazar günü yapılacağını belirtti.

Başkan Kul ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlarımız belirtilen internet adresini ziyaret ederek kayıt yaptırabilirler. Bu tür organizasyonlar hem dinimizi öğretiyor hem de kaynaşmayı sağlıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yarışmacılar Diyanet tarafından belirlenen “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” kitabından sorumlu olacak ve farklı kategorilerde dereceye giren yarışmacılar Umre ile ödüllendirilecek.