Ulusoy Un'dan Samsun'u buluşturan iftar!

TAKİP ET

Samsun'un ihracat şampiyonu firmalarından Ulusoy Un, Samsun'un protokolünü düzenlediği iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Samsun'un köklü firmalarından ve ihracaat şampiyonlarından olan Ulusoy Un, görkemli bir iftar yemeği programı düzenledi. Bir otelde gerçekleşen iftar programına Samsun Protokolü'nden büyük ilgi vardı.  İftar yemeğinde konuşma yapan Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy, lisanslı depoculuk alanında yatırımlarının devam edeceğini vurgularken, Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy ise “5 kıtada 80 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Başarımızın arkasındaki tüm aile bireylerime tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

PROTOKOLDEN YOĞUN KATILIM

Türkiye’nin en önemli ihraç kalemlerinden birini oluşturan un sektöründe 5 kıtada 80 ülkeye ihracat gerçekleştiren, Türkiye’nin 500 sanayi devi ve 500 ihracat şampiyonu firması arasında yer alan Ulusoy Un, 22 Mayıs Salı günü bir otelde  Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Eski Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş, MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Ceynak Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Avcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Berzan Avcı ve Samsun protokolünün katılımıyla iftar yemeği düzenledi.  

GÜNHAN ULUSOY: YATIRIMLARIMIZ SÜRÜYOR

Ney dinletisinin ve semazen gösterisinin yer aldığı yemekte, Ulusoy Un Yönetim Kurulu Başkanı Eren Günhan Ulusoy ve Ulusoy Un Onursal Başkanı Fahrettin Ulusoy davetliler ile tek tek ilgilendi. İftar yemeğinde kısa bir de konuşma yapan Eren Günhan Ulusoy, “Ramazanda iftar soframızı bizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan sofraları birlikte olunca daha güzel bir hal oluyor. Aslında biz Ulusoy Un olarak hep sofralarınızı paylaştık. Başarımızı da sizlere borçluyuz. Bugün Türkiye’nin halka açılan ilk un firması olarak 5 kıtada 80 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Başarımızın sırrı siz değerli dostlarımızdan aldığımız güçtür. Bu yüzden iftarımızı onurlandıran sizlere bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sizlerden aldığımız güçle Samsun’a yatırım yapmaktan vazgeçmedik. Samsun Gıda Organize Sanayi’nde yeni fabrika ve lisanslı depo yatırımlarımız devam ediyor. 1969 yılında bu yolculuğa sadece eşiyle paylaşıp hayallerinden hiç vazgeçmeyen şirketimizin onursal ve daimi Başkanı Fahrettin Ulusoy’u sizlere sunmak istiyorum.” dedi. 

FAHRETTİN ULUSOY'DAN TEŞEKKÜR

Oğlu Eren Günhan Ulusoy’a teşekkürlerini ileten Fahrettin Ulusoy, “Ulusoy Un olarak 5 kıtada 80 ülkeye ihracat gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Samsunumuza ihracatımızla önemli katkılar sunuyoruz. Allah’a her gün bize böyle nice akşamlar yaşatması için dua ediyorum. Artık gelenekselleşen Ulusoy Un iftarında bizleri yalnız bırakmayıp iftar soframızı paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Allah tekrar bizi bir araya getirmeyi nasip etsin. Sizlerin huzurunda eşime, oğullarıma, gelinlerime bir kez daha teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak; samsungazetesi