Ümmet Öngör Taburcu oldu, Sağlık Durumu Çok İyi

TAKİP ET

Samsun'da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan ilkokul müdürü sağlığına kavuşarak, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Samsun'da sokak ortasında silahlı saldırıya uğrayan ve ağır yaralanan ilkokul müdürü Ümmet Öngör, sağlığına kavuşarak, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.

Samsun'da sokak ortasında, eşinin yanında uğradığı silahlı saldırıda karnından vurularak ağır yaralanan ve 9 gündür Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında olan Hasköy Cumhuriyet İlkokulu Müdürü ve Kavak Dernekler Federasyonu Genel Sekreteri Ümmet Öngör(37) sağlığına kavuşarak taburcu oldu.


Hastaneden taburcu olduğunu sosyal medyada paylaştığı fotoğrafla duyuran Öngör, "Rabbim’e binlerce şükürler olsun ki, gayet sağlıklı bir şekilde bugün hastaneden ayrılıyoruz. Teşekkürleri yazmaya kalksam sabaha kadar uğraşmamız gerekir düşüncesi ile bizler için dua eden, hastanelere koşan onbinlerce insana tüm kalbimle teşekkür ediyor, telefonlara ve mesajlara bir müddet daha cevap veremeyeceğimi ileterek, herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ümmet Öngör