Usta'dan sporculara ziyaret

TAKİP ET

Sporda bir çok alanda yakaladığı başarılarla dikkat çeken Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün uzak doğu sporcuları da yeni başarılar için çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Yardımcısı Alican Usta, Muay-Thai, Wushu, Kickboks sporcularını antrenmanda ziyaret ederek başarı diledi.

Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün bir çok Türkiye Şampiyonu çıkaran ve Avrupa dereceleri elde eden sporcuları bulunan Muay-Thai, Wushu, Kickboks takımları, antrenörler Ziya Yurt ve Cihan Yurt nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Yardımcısı Alican Usta, genç sporcuları Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde antrenmanda ziyaret etti. Özel Uğur Okulları Genel Müdürü Davut Numanoğlu'nun da yer aldığı ziyarette gençlerle sohbet eden Usta, sporculara başarı diledi.

SPORCU ORDUSU

Belediye olarak spora ve sporcuya önem verdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Alican Usta, "Kulübümüz bünyesinde bir çok dalda sporcularımız elde ettikleri ulusal ve uluslararası başarılarla şehrimizin adını duyurmaktadır. Yaklaşık 3 bin sporcuyla büyük bir sporcu ordusuna sahibiz. Bu yönde kulübümüz önemli bir yere sahiptir. Adını sporun hemen hemen her alanında duyuran Canik, diğer alanlarda olduğu gibi sporda da markadır" dedi.

TESİSLER GENÇLERİN HİZMETİNDE

Amaçlarının gençleri hem fiziki hem de ruhen geleceğe taşımak olduğuna vurgu yapan Usta, "İlçemizde yaptığımız tesisler gençlerimizin hizmetindedir. Ailelerimizden isteğimiz çocuklarını en az bir spor dalına yönlendirmeleridir. Antrenmanlarda da gördüğüm gibi velilerimizin bu yöndeki ilgileri bizleri memnun etmektedir. Ben gençlerimizi iyi birer sporcu olarak yetiştiren tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Birçok önemli başarılı sporcu yetiştirmiş olan Samsun Canik Belediyespor inanıyorum ki başarılarına yenilerini ekleyecektir. Bu inançla hocalarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum" diye konuştu.

TOPLUMA FAYDALI BİREYLER

Büyük bir sporcu ailesi olduklarını ifade eden Samsun Canik Belediyespor Uzak Doğu Sporları Antrenörü Ziya Yurt da, "Gençlerimizin genel yeteneklerinin ve becerilerinin güçlendirilmesinin yanında, onların ruhen de olgunlaşmasını sağlayarak toplumumuza erdemli birer fert olmaları ilk amacımızdır. Yaklaşık 60 sporcumuz ile her gün düzenli olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda başta sayın Başkanımız Osman Genç olmak üzere bizlere ve sporcularımıza destek tüm idarecilerimize teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.