Vali Kaymak 1. Gol Kupası ödül törenine katıldı

TAKİP ET

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak, 10.12.2017 Pazar günü saat 13.00'da Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü'nde düzenlenen Samsun Valiliği 1. Golf Kupası'nın ödül törenine katıldılar.

Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak, 10.12.2017 Pazar günü saat 13.00'da Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nde düzenlenen Samsun Valiliği 1. Golf Kupası’nın ödül törenine katıldılar.

Toplam 108 oyuncunun 11 kategoride iki gün boyunca mücadele ettiği turnuvada, Minik Kızlar Kategorisi’nde Bilge Ceren Sağlam, Arya Kılıç, Duru Yılmaz, Minik Erkekler Kategorisi’nde Miraç Arda Öztürk, Kaan Tunç, Ömer Selim Kaya, Yıldız Kızlar B Kategorisi’nde Sevde Ada Koçak, Yaprak Eminoğlu, Azra Gül Sağlam, Yıldız Erkekler B Kategorisi’nde Doğa Özkaya, Mert Demirbağ, Deha Özdemir, Yıldız Kızlar A Kategorisi’nde Nehir Aracı, Nazlı Önder, Mısra Nur İnan, Yıldız Erkekler A Kategorisi’nde Ali Çağan Doğan, Baran Sarı, Mehmet Kerem Bulut, Gençler Kategorisi’nde Zeynep Nefin Ertuğ, Can Kaya Taşkın, Selen Oral, Kadınlar B Kategorisi’nde Gülten İmamoğlu, Ülkü Koçak, Pınar Önder, Erkekler B Kategorisi’nde Kasım Özdemir, Burak Tüfekçi, İsmail Okutgen, Kadınlar A Kategorisi’nde Kübra Taşkın, Tuna Uslu, Zerrin Yılmaz, Erkekler A Kategorisi’nde ise Oğuz Ertuğ, Buğra Genç ve Ümit Keleş dereceye girdiler.

Turnuvada dereceye giren oyunculara ödülleri Vali Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Samsun Golf Kulübü Başkanı Kadir Koçak ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları tarafından verildi.

Ödül töreninin ardından turnuvaya katılan oyuncularla hatıra fotoğrafı çektiren Vali Osman Kaymak ve Eşi Emine Kaymak, turnuvaya Havza’dan katılarak Gençler Kategorisi’nde birinci olan Zeynep Nefin Ertuğ ve Erkekler A Kategorisi’nde birinci olan babası Oğuz Ertuğ ile de bir süre sohbet ettiler.