Vali Kaymak Eğitim-Bir-Sen'i ziyaret etti

TAKİP ET

Samsun Valisi Osman Kaymak Eğitim-Bir-Sen Samsun Şube Yönetimini ziyaret etti.Ziyarete Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen 'de eşlik etti.

Vali Kaymak’ın ziyareti esnasında Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nejdet Güneysu, 2 nolu şube başkanı Yılmaz Taşova,Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ,Eğitim Bir Sen İlçe temsilcileri ve Eğitim-Bir-Sen Kadınlar Komisyonu hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Vali Kaymak, "Samsun’da Sivil Tolum kuruluşlarına yapmış olduğum ziyaretler kapsamında Eğitim-Bir-Sen Yönetim Kurulunu ziyaret ediyorum. Sivil toplum kuruluşları toplumsal hayatımızın vazgeçilmez unsurları haline gelmiştir. Eğitim-Bir-Sen’in sahip olduğu üye sayısıyla ve çalışmalarıyla Türkiye’deki sivil toplum kuruluşları arasında önemli bir yere sahip olduğunu görüyoruz. Eğitim bütün toplumların üzerinde hassasiyetle durduğu bir etken olduğu gibi bizim içinde vazgeçilmez bir unsurdur. Ülkemizde eğitimin daha kaliteli ve daha üst seviyelere taşınması için, eğitimin tüm paydaşlarının üzerine düşen sorumluluğu yerine hassasiyetle getirmeleri önem arz etmektedir. " dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen ve  Eğitim-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Nejdet Güneysu ise, “Eğitim-Bir-Sen olarak üyelerimizin bizden beklentisi olan ekonomik, özlük ve sosyal haklarının korunması ve geliştirilmesinin yanında , milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, mazlumun yanında, haksızlıkların karşısında, insanların toplumsal huzur ve mutluluğunun en temel ihtiyaç olduğunu savunan bir sendikal anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güneysu; Samsun yerelinde  eğitim sorunlarını gidermede Milli Eğitim Müdürlüğü ile her zaman iş birliğine hazır olduklarını söyledi. Bununla beraber, başarıyı arttırmak içinde ellerini taşın altına koyduklarını ve bundan sonrada koymaya devam edeceklerini belirtti.  Nazik ziyaretinizden dolayı size ve İl Milli Eğitim Müdürümüze  teşekkür ediyoruz.”dedi.