Yazar Kaan Murat Yanık Ayvacık'ta söylei programı düzenlendi

TAKİP ET

Ayvacık İlçesi Mahmut Gökmen İmam Hatip Lisesinin organize ettiği ünlü yazar Kaan Murat Yanık'ın imza ve söyleşi programı Güler düğün salonunda gerçekleştirildi.

İlçede ilk defa gerçekleştirilen imza ve söyleşi programında Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ünlü yazara plaket takdim ederek ilçede bulunmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirerek başarılarının devamını diledi.

Belediye Başkanı Mustafa Belur “ İlçemizde bir ilki gerçekleştiren Mahmut Gökmen İmam Hatip Lisesi öğrencilerine Ünlü yazarımız Murat beyi ilçemize davet edip böyle güzel bir programla bizleri bir araya getirmelerinden dolayı çok teşekkür ederim. Böylesine güzel gönül üstatlarının artmasını diliyor, İlçemizde de edebiyata gönül veren,  düşündüklerini  eserleştiren yazarlarımız  çıksın bizleri onurlandırsınlar istiyorum. Murat hocama bu güzel atmosferi bizlerle paylaştığı için şükranlarımı sunuyor , organizasyonda emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Söyleşinin hemen ardından hayranlarının kitaplarını imzalayan Kaan Murat Yanık kitapseverlerle vakit geçirerek sohbet edip kitaplarını imzaladı.