Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı'nda Tesisler Hizmete Açılıyor

TAKİP ET

Çarşamba Belediyesi Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı'nda yer alan tesisler birer birer hizmete açılıyor.

Çarşamba Belediyesi tarafından ilçenin 7 km güneyinde Yeşilırmak kıyısında 600 dönüm alanda düzenlenen Doğal Yaşam Parkı tamamlanıyor. Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı içersinde yer alan Çarşamba Konağı, restoran, çay bahçesi ve mesire alanları ilgi görüyor. 

“ÇARŞAMBA KONAĞI, RESTORAN ve ÇAY BAHÇESİNE YOĞUN İLGİ”

Yeşilırmak Doğal Yaşam Parkı (DOYAP) ile bölgenin büyük bir sosyal alana kavuştuğunu söyleyen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “İçersinde onlarca farklı tesis ve alanları barındıran çalışmaları birer birer tamamlıyoruz.” diye konuştu. Bölge halkının artık zaman geçirmek için civar illere gitmediğini kaydeden Başkan Dündar, “Çarşamba Konağı, Restoran, çay bahçesi, 15 Temmuz Şehitler Ormanı, Yeşilırmak Çiftliği, Rahvan At Yarışları Pisti ve Geleneksel Okçuluk Tesisleri, Yeşilırmak Gezi Teknesi, yeni spor, oyun ve mesire alanları ile bölgemiz büyük yatırımlara kavuştu. Yatırımlarımızın halk nazarında takdir edilmesi ve ilgi görmesi bizleri mutlu ediyor.” diye konuştu. 

“BEYLİK MERKEZİ ORDUKÖY ve GÜZERGÂHI TURİZME KAZANDIRILACAK”

Başkan Dündar, “Şehir merkezinden Beylik Merkezi Orduköy’e kadar olan 15 Km’lik güzergâhı komple yeniliyoruz. Yeşilırmak boyunca buraları araç, gezi ve bisiklet yolları ile spor alanlarına kavuşturuyoruz.

Uluslararası Su Sporları Kanal Parkuru ve restorasyon çalışmaları devam eden Orduköy Camii ile Ordu Kalesi ile birlikte bu bölgemizi turizme kazandıracağız.” şeklinde konuştu.