Yeşilyurt ailesinin mutlu günü: Rüya gibi düğün!

TAKİP ET

Samsunlu ünlü işadamı Cemal Yeşilyurt'un torunu, Şenay ve Hikmet Yeşilyurt'un oğulları Mesut ile Saliha ve Kemal Aşar çiftinin kızları Selin, rüya gibi bir düğün töreniyle dünyaevine girdi.

İşadamı Cemal Yeşilyurt'un torunu, Şenay-Hikmet Yeşilyurt'un oğulları Mesut ile Saliha-Kemal Aşar çiftinin kızları Selin, görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. 3 bin 500 davetlinin katıldığı düğün töreninde ünlü sanatçılar; Sibel Can, Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu'da sahne aldı. 

DAVETLİLERİ KARŞILADILAR 

Çocuklarının mutlu günü öncesinde Şenay ve Hikmet Yeşilyurt ile Saliha ve Kemal Aşar çifti davetlileri karşılayarak tebrikleri kabul etti.

 NİKAHI BAŞKAN ŞAHİN KIYDI

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, genç çiftin nikahını şahitler huzurunda kıydı. Genç çifti tebrik eden Başkan Şahin, nikah sonrası aile cüzdanını çifte vermek üzere Cemal Yeşilyurt'a verdi. 

SİBEL CAN'DAN KONSER

 Nikahın ardından genç çift önce birlikte dans ederken daha sonra kemençe eşliğinde horon oynandı. İlerleyen saatlerde de ünlü sanatçı Sibel Can sahneye çıkarak davetlilere unutulmaz gece yaşattı. 

YOĞUN KATILIM 

Görkemli düğün programı Samsun protokolünü de biraraya getirdi. Yeşilyurt ve Aşar ailelerinin yanı sıra yoğun katılımın olduğu düğün programında siyaset, iş dünyası ve bürokratlardan tanınmış isimler de yer aldı. Samsun Valisi Osman Kaymak'ı ile geçmiş dönemlerde Samsun Valiliği görevinde bulunmuş şuanda Kocaeli Valisi olan Hüseyin Aksoy da düğün programına katıldı. Samsun AK Parti Milletvekilleri Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, çok sayıda işadamı ve bürokrat katıldı.

 Halk oyunları gösterisi, konser ve havai fişeklerle devam eden düğün töreninde katılanlar, gece geç saatlere kadar doyasıya eğlendi.
Kaynak; samsungazetesi