Yeşilyurt AVM'den Babalar Gününe Özel Sürpriz Hediyeler

TAKİP ET

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Babalar Gününün yaklaştığı şu günlerde ziyaretçilerine harcadıkça kazanma şansı sunuyor.

Babalar Günü alışverişini fırsata dönüştüren Kampanya ile 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese sürpriz hediyeler kazanma fırsatı.
Babalar Gününe özel gerçekleştirilecek kampanya dahilinde 17-19 Haziran tarihleri arasında tek seferde yada toplamda 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan Lucky Card sahipleri fiş yada faturalarını danışma bankosuna işletip aynı alanda oynanacak Çarkıfelek oyunu ile birlikte birçok ödül seçeceğinden birine sahip olacak. Babalar Günü kampanyasına katılan ziyaretçiler hem eğlenip hem de bu özel günü hediyeye dönüştürecek. D’S Damat’tan Çift Geyik Karacaya , Elle’den Saat&Saat mağazasına kadar hediye seçeneklerin bulunduğu kampanyada alışverişini hediyeye dönüştürmeyen kimse kalmayacak. AVM ziyaretçilerinin ister bir mağazadan, isterlerse farklı farklı mağazalardan yapacakları alışverişlerinin toplamı 1000 TL' ye ulaştığında yapmaları gereken tek şey Lucky Card bankosuna uğramak.
Lucky Card fırsatlar dünyası AVM müşterilerini hem kampanyalardan yararlandırıyor, hem de onlara her alışverişe kazandırdığı puanlarla danışma bankosundan seçilebilecek onlarca hediye seçeneği sunuyor.
Alışveriş ve eğlencenin Atakum'daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Detaylı bilgi ve yapılan kampanyalara Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilrisiniz

Yeşilyurt AVMden Babalar Gününe Özel Sürpriz Hediyeler