Yiğit Benzer'in ismi okulunda yaşayacak

TAKİP ET

Samsun'da geçtiğimiz aylarda kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 11 yaşındaki Yiğit Benzer'in isminin verildiği Akıl-Zeka Oyunları ve Edebiyat Atölyesi'nin açılışı yapıldı.

Samsun'da KoronaVirüs tedavisi sonrası taburcu olduğu gün kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 11 yaşındaki Yiğit Benzer'in ismi, öğrenim gördüğü okulda açılışı yapılan Akıl-Zeka Oyunları ve Edebiyat Atölyesinde yaşayacak.
Gazeteci Hasan Benzer'in oğlu olan Yiğit Benzer, geçtiğimiz aylarda KoronaVirüs'e yakalanmış ve taburcu olduğu gün, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. 11 yaşındaki Yiğit Benzer'in vefatı büyük üzüntüye neden olmuştu. 
Şehit Yasin Boy Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi olan Yiğit Benzer'in ismi öğrenim gördüğü okulda oluşturulan Akıl-Zeka Oyunları ve Edebiyat Atölyesi'ne ismi verildi. Atölyenin açılışı ise Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Canik Belediye Başkanı İBrahim Sandıkçı ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yiğit Benzerin ismi okulunda yaşayacak