Yıldırım'dan Karasamsunspor futbolcularına kahvaltı

TAKİP ET

İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım Boyabat 1968 ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Karasamsunspor'lu futbolculara kahvaltı etkinliği düzenleyerek morallerini yükseltti.

Kahvaltı etkinliğine Kulüp yönetimi, antrenörler ve futbolcuların yer aldığı etkinlik keyifli anlara sahne oldu.

Kahvaltı etkinliğinde moral depolayan futbolculara İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım, bu yıl beklentilerinin yüksek olduğunu, kulübün 2.Seviye Amatör ligine yükselmesini hedeflediklerini ve bu konuda da futbolculara ve teknik heyete çok güvendiğini belirtti.

“Futbolcular Adem Yıldırım’a şampiyonluk sözü verdiler”

Tokatspor deplasman maçını hükmen 3-0’lik bir galibiyetle geçip kendi evinizde Evcispor’u 2-1 yenerek başarı grafiğine Boyabat 1968 lede bir başarı daha eklemelerini isteyen İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım,”Bu gün sizler için düzenlemiş olduğu kahvaltıdayız. Bu kahvaltı inşallah bizi galibiyeti getirecek. Bu sene bir şekilde ne olursa olsun şampiyon olacağız. O sene, bu sene diyelim, o kupa şehrimize gelecek Allah izin verirse. Böylesine değerli yönetim kurulumuz var hepsi birbirinden değerli sizlere destek çıkıyorlar. Bizlerin bir dediğini iki etmiyorlar. Alacağınız 3 puanı yakın sağlık sorunları nedeniyle şuan burada olmayan orta saha oyuncumuz Hüseyin’e armağan etmenizi istiyorum. İlçemizde Amatör kulüplere verdiği destek ile her zaman sporun ve sporcunun yanında olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a şahsım adına teşekkürlerimi sunar şimdiden başarılı bir sezonu şampiyonlukla taçlandırmanızı bekliyorum’” dedi.

“Zor bir deplasman olacak”

Karasamsunspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Uğur Çamur,” Öncelikle bu kahvaltıyı veren Belediye Meclis Üyesi Adem Yıldırım beye çok teşekkür ediyorum.2021-2022 futbol sezonuna iyi başladık. Karasamsunspor olarak yeşil sahalarda şehrimizi temsil ediyoruz. Bu temsiliyetinde en iyi şekilde olabilmesi için bu sezon ve iki sezondur pandemiden dolayı hazırlık yapamadığımız bir futbol takımını çok güzel hazırladık. Şampiyonlukla bitirmek istiyoruz. Samsun halkımızın desteklerini esirgememesini istiyoruz.

Kahvaltının ardından, sporcular ve teknik heyet günün anısına hatıra fotoğrafında buluştu.

Yıldırımdan Karasamsunspor futbolcularına kahvaltı