Yıldız: Eğitimin kalbi Samsun'da atacak

TAKİP ET

Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız, bir otelde düzenlediği akşam yemeği sonrasında Eğitim Bir-Sen'in seçim süreciyle ve gelecekte yapacaklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız yaptığı basın toplantısında, "Eğitimin kalbi Samsun'da atacak dedik. Bunu gerçekleştirmebilmek adına Samsun'da eğitimin paydaşlarıyla bu işin organizasyonunu yapacağız" dedi. 

DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANDI
Eğitim Bir-Sen' de 5 aylık bir seçim süreci yaşandığını belirten Eğitim Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Hamdi Yıldız, "Aslında seçim değil bir demokrasi şöleni yaşandı. Bu süreçte Türkiye'de 450 bine yakın üyesi olan Egitim Bir-Sen'in 122 bin üyesi oy kullandı. Bu demokrasi şenliği olarak Türkiye'de ortaya konulmuş olan bir süreç olarak karşımıza çıktı. Bu durum yenileşmenin ve tazeleşmeye sebebiyet verdi. Bu süreçte en ufak kavga veya kırgınlık olmadı" dedi.

ORGANİZASYONUNU YAPACAĞIZ

Samsun'un eğitimde en fazla konuşulacak il olacağını söyleyen Yıldız, "Eğitimdeki en önemli paydaşı olan Eğitim Bir-Sen'in sadece eğitim dediği 4 yılı takip edeceğiz. Eğitimin kalbi Samsun'da atacak dedik. Bunu gerçekleştirmebilmek adına Samsun'da eğitimin paydaşlarıyla bu işin organizasyonunu yapacağız" diye konuştu. 

Yıldız: Eğitimin kalbi Samsunda atacak