Yılmaz: Biz halkımızla gülüyor halkımızla dertleniyoruz

TAKİP ET

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, sadece seçimden seçime çalışan bir parti olmadıklarına vurgu yaparak, "Biz halkımızla gülüyor halkımızla dertleniyoruz' dedi.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Haziran seçimlerine bir gün kala çalışmalarını Asarcık ilçesinde sürdürdü.
İlçe seçim koordinasyon merkezinde teşkilat üyeleriyle toplantı gerçekleştiren Yusuf Ziya Yılmaz, ardından esnaf ziyaretleri yaptı. Halkla sohbet edip hal ve hatırını soran Yılmaz, ellerini sıktı seçimlerde destek istedi. Ziyareti sırasında sepet satan yaşlı bir dedeyle sohbet eden Yılmaz, el emeği göz nuru ürünlerden satın aldı.


GÜÇ ZEHİRLENMESİ YAŞAMADIK
Programında açıklamalarda bulunan Yılmaz, “Seçime bir gün kala yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Kalbi güzel, gönlü güzel Asarcıklı hemşehrilerimizi ziyaret ederek desteklerini istedik. Hiç bir zaman rehavete kapılmadan, güç zehirlenmesi yaşamadan, durmadan çalıştık. Allah'ın izniyle seçim günü çalışmalarımızın karşılığını kıymetli vatandaşlarımız sandığa yansıtacak.” dedi.


HALKIMIZLA DERTLENİYOR HALKIMIZLA GÜLÜYORUZ
AK Parti’nin sadece seçim kampanyalarında çalışan bir parti olmadığına dikkat çeken Yılmaz, “Her zaman çalışıyoruz. Bakın yarın seçim var. Biz ertesi gün yine çalışacağız. Yine halkın arasında olup, sorunlarını dinleyeceğiz. Teşkilatımızı dinleyeceğiz vatandaşımızla bir arada olacağız. Bunun ötesi yok. Her zaman bir farkımız oldu. Biz halkımızla gülüyor halkımızla dertleniyoruz. Yani bir aile gibi olduk. Sandıkta yine halkımızın ülke için, geleceğimiz için büyük desteğini vereceğine inanıyoruz.” diye konuştu.


Yılmaz, program sırasında felç geçiren eski belediye başkanı İbrahim Yüce’nin babası Nihat Yüce’yi de ziyaret etti. Asarcık programına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti İlçe Başkanı Hami Karakaş ve teşkilat üyeleri katıldı.