Yılmaz: Türkiye'nin inşası için hep birlikte çalışıyoruz

TAKİP ET

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Dünya'nın yıldızı olacak bir Türkiye'nin inşası için hep birlikte çalışıyoruz." dedi.

AK Parti Samsun milletvekili adayı Yusuf Ziya Yılmaz, Kavak ilçesinde  düzenlenen Akpınar Yayla Şenlikleri ve Karakucak Güreş Festivali'ne katıldı.
Geleneksel olarak gerçekleşen şenlik ve festivale binlerce vatandaş ve sporcu katıldı.  Akpınar Yayla Şenlikleri ve Karakucak Güreş Festivali'ne konuk olan Yılmaz, vatandaşlar ve güreşçilerle selamlaştı.  


ÖNEMLİ BİR BİRLİKTELİK SAĞLANDI 
Konuşma yapan milletvekili adayı Yılmaz, festivalde sağlanan birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Yılmaz, ''Hepinizin iyi bildiği gibi burada sadece güreş yapılmıyor. Bunun dışında eğlenceler var. Şuanda gördüğünüz bu ormanın içinde her tarafta Sıla-i rahim yapan,  İstanbul'dan ve Bursa'dan gelen hemşehrilerimiz akrabalarıyla buluştular. Ramazan Bayramı'nın güzelliğini burada hep birlikte yaşıyorlar. Anılarını,  hatıralarını,  geleneklerini konuşuyorlar. Bundan daha güzel ne olabilir. Yine geleneksel sporumuz karakucak güreşinin en güzel örneklerini burada seyrediyorlar. Rabbim ağzımızın tadını hiç bozmasın. Hep böyle bayram günlerinde bir arada olalım. " dedi.


TÜRKİYE'NİN İNŞASI İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ
"Müreffeh bir Türkiye'nin gelişen büyüyen ve gelecekte sadece bölgesinin değil, Dünya'nın yıldızı olacak bir Türkiye'nin inşası için hep birlikte çalışıyoruz" diyen Yusuf Ziya Yılmaz, ''Allahın izni ile hep birlikte çalışacağız. Dünya'yı şaşırtan güçlü ve büyük Türkiye yolunda gördüğünüz gibi koşar adım geleceğe doğru gidiyoruz.

24 Haziran seçimlerinde de bu güzel sürecin bir başka taçlanması olacak. Sizin seçime verdiğiniz katkıdan sonra dolu dizgin bir geleceğe doğru, daha büyük  bir Türkiye inşa etme yönünde hep birlikte başarılı olacağız'' diye konuştu.