Yolun açık olsun Togg kartı oluşturma

TAKİP ET

Yolun açık olsun Togg kartı nasıl oluşturuluyor, Yolun açık olsun Togg kartı oluşturma platformu, Yolun açık olsun Togg ne anlama geliyor gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Togg ve Turkish Cargo iş birliğiyle, Türkiye'nin küresel mobilite markası Togg, Las Vegas’ta düzenlenen CES 2022 Fuarı’nda dünya sahnesine çıkıyor.
yolunuzacikolsun adlı sayfada yapılan açıklamada; "Türkiye'nin küresel mobilite markası Togg, Las Vegas’ta düzenlenen CES 2022 Fuarı’nda dünya sahnesine çıkıyor.
Togg ve Turkish Cargo iş birliğiyle iki büyük markamızı bu yolculuğa uğurlarken hepinizi aramızda görmek istiyoruz, dünyanın en büyük dijital konvoyunda hep beraber havalanıyoruz.
Dijital konvoya katılmak için siz de kayıt yaptırabilir ve kendi uçağınızı kişiselleştirip bu deneyime ortak olabilirsiniz. 11 saat sürecek yolculuğu eş zamanlı ve dijital olarak takip edip, destek mesajlarınızı iletebilirsiniz.
Konvoya katılan kullanıcılarımıza ileride tanımlanacak özel bir sürpriz için kampanyaya lütfen aktif olarak kullandığınız bir e-posta adresi ile katılın" denildi.

Togg’u uğurlamak için uçuş günü gerçekleştirilecek olan dijital konvoya uçağınızı tasarlayarak katılın.

Yolun açık olsun Togg kartı oluşturma platformu