Yücel Özden Kuyumcu'dan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde büyük kampanya

TAKİP ET

Samsun'da yaptığı kampanyalarla gönülleri fetheden Yücel Özden Kuyumcu, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de sevenler için tüm ürünlerde yüzde 50 kampanya düzenledi.

Seven kalplere özel fiyatlar Yücel Özden Kuyumcu'da
45 yıllık tecrübesiyle Samsun'da hizmet veren Yücel Özden Kuyumcu, birbirinden şık kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla tüm ürünlerde yüzde 50 indirim gerçekleştiren Yücel Özden Kuyumcu, sevgililerin en çok tercih ettiği adres oldu.   

KADINLAR BU ÜRÜNLERİ TERCİH EDİYOR
Samsun'da İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Gazi Cad. No: 51/C Mecidiye adresinde hizmet veren Yücel Özden Kuyumcu, kadınlara özel, yüzük, kolye, bileklik, tektaş, beştaş grupları pırlantalarda baget yüzük, kolye ve bileklik ürünleriyle çok tercih ediliyor.  

ERKEKLERİ UNUTMADI
Erkekleri de unutmayan Yücel Özden Kuyumcu, bileklik, yüzük, altın tespih modeller ve saatlerle büyük beğeni alıyor.      

HER BÜTÇEYE UYGUN ŞIK ÜRÜNLER
Her bütçeye uygun birbirinden güzel çeşitlerinin olduğunu kaydeden Mağaza Müdürü Vedat Karakaya, "45 yıllık tecrübemiz, güler yüzümüzle müşterilerimizi en güzel kampanyalarla ağırlıyoruz. Sevgililer gününe özel tüm ürünlerde yüzde 50 kampanyalarımız mevcut. 14 Şubat'ta sevgilisini mutlu etmek isteyenleri mağazamıza bekliyoruz" dedi.