Yücel Özden Kuyumculuk'tan Anneler için özel hizmet

TAKİP ET

Yücel Özden Kuyumculuk'tan en değerli varlıklara birbirinden eşsiz kampanyalar... Yücel Özden Kuyumculuk,  COVİD 19 salgını nedeniyle anneleriniz için alacağınız hediyeleri evlere kadar da teslim ediyor. 

Samsunluların vazgeçilmez adresi Yücel Özden Kuyumculuk 10 Mayıs Anneler Günü'nde,  baş tacı anneler için birbirinden eşsiz takılara, değerli taşlara ve pırlantalara kampanya düzenledi.

Samsun'un Mecidiye Caddesi'nde hizmet veren Yücel Özden Kuyumculuk, 45 yıllık tecrübesiyle birbirinden güzel kampanyalar sunmaya devam ediyor. 


MUHTEŞEM HEDİYE SEÇENEKLERİ
10 Mayıs Anneler Günü'ne özel 'Hediyeler ve Takılar Koleksiyonu' ile biricik anneler için birbirinden eşsiz takılar, değerli taşlar ve pırlantalara kampanya düzenleyen Yücel Özden Kuyumculuk, annelerinize muhteşem hediye seçenekleri sunuyor. Yücel Özden Kuyumculuk,  COVİD 19 salgını nedeniyle anneleriniz için alacağınız hediyeleri evlere kadar da teslim ediyor. 
SAAT 19:00'A KADAR HİZMET VERİYOR
Annenize ne alacağınızı bilemiyorsanız, Yücel Özden Kuyumculuk'ta annenize layık hediyeleri rahatlıkla bulabilir, en değerli hediyelerle annelerinizi mutlu edebilirsiniz.  Yücel Özden Kuyumculuk Kale Mah. Gazi Cad. No: 51/C Mecidiye - İlkadım / SAMSUN adresinde hizmet saat 19:00'a kadar hizmet veriyor.
Yücel Özden Kuyumcu - 0362 431 0 333 - 0533 647 54 49 - 0542 404 00 00

Yücel Özden Kuyumculuk