Yusuf ve Hatice evliliğe ilk adımı attı

TAKİP ET

Samsun Canik Belediyespor Kulübü'nün milli boksörü Yusuf Beykoz, Yapı Kredi Bankası çalışanlarından Hatice Arı ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı.

Genç çiftin özel bir kafede düzenlenen mütevazı nişan törenine, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, aile yakınları, dostları ve mesai arkadaşları katıldı. Türkiye Şampiyonluğunun yanısıra uluslararası bir çok turnuvada da dereceleri bulunan milli boksör Yusuf Beykoz ile Yapı Kredi Bankası çalışanlarından Hatice Arı'nın nişan yüzüklerini Başkan Yardımcısı Alican Usta taktı.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI

Yüzüklerin takılmasının ardından evliliğe giden yolda ilk adımı atmış olmanın sevincini yaşayan genç çift, birlikte pasta kesmelerinin ardından dans etti. Merasim sonrasında davetlilerin tebriklerini kabul eden genç çift ile birlikte, arkadaşları ve sevenleri gece boyunca gönüllerince eğlendi. Hatice ve Yusuf ile anne babaları Fadime-Hüseyin Arı ve Filiz-Recep Beykoz, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aile dostları, yakınları ve sevenlerine teşekkür etti.