Yüzlerce Havzalı Demokrasi Nöbeti için Kevser Cami önünde sabahlıyor

TAKİP ET

Havza'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepkiler devam ediyor. Yüzlerce Havzalı ellerinde bayrakları ile Demokrasi Nöbeti için Kevser Cami önünde sabahlıyor.

Kevser Cami önünde devam eden demokrasi nöbetinde halkı yalnız bırakmayan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 7’sinden 70’mişine tüm Havzalıların nöbette olduğuna değinerek; “ Darbeye karşı direnen ve darbecilere ve  onların iplerini ellerinde tutanlara ders veren Türk Milleti bir kez daha tarihe adını altın harfler ile kazıdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘evinize dönün’ talimatı gelmeden nöbetlerimize devam edeceğiz.” diye konuştu.

FETÖ ile mücadelenin hızlı bir şekilde devam ettiğine değinen İkiz; “OHAL ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile şer odaklarının inlerine girmeye başlandı. Havza Belediyesi olarak ta bizler polis tarafından kapatılan onların para ve insan kaynağı şer yuvasının tabelalarını indirdik. Devletimiz ile Hükümetimiz ile birlikte bu şer odakları ile mücadeleye gereken desteği vereceğiz.” Dedi.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ise toplumun çok büyük bir birlik ve beraberlik havası yakaladığını belirterek; “ Her şerde bir hayır vardır. Keşke bu acılar yaşanmasaydı ama yaşandı. Halkımız sen şusun sen busun demeden meydanlara koştu. Allah bu birlik ve beraberliğimiz daim kılsın. Allah düşmana ve hane fırsat vermesin.” Dedi.

Meydandaki demokrasi nöbetine Havza Kaymakamı Alper Tanrısever, Havza Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Murat Özdemir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Tarım İşletmeleri Genel Müdürü (TİGEM) Mehmet Taşan ve AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Karahan da katıldı.