Zarhal Tesktil cerrahi maske üretiyor - Samsun Haber

TAKİP ET

Zarhal Tesktil'de devreye alınan ekipmanlar sayesinde hijyenik ve ultrasonik şekilde el değmeden 3 katlı cerrahi maske üretimi yapılıyor.

Günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası olan maske için üreticilerde vatandaşların taleplerini karşılamak üzere yoğun bir şekilde çalışıyor.
Samsun'un sektöründe sayılı firmalarından Zarhal Tesktil de koronavirüs salgınında en önemli ihtiyaçlardan cerrahi maskelerin üretilmesi için hummalı bir şekilde çalışıyor. 


Zarhal Tesktil tesislerinde devreye alınan ekipmanlar sayesinde, hijyenik ve ultrasonik şekilde el değmeden 3 katlı tek kullanımlık cerrahi maske üretimi yapılıyor.
Zarhal Tesktil ar-ge ekibinin çalışmalarıyla birlikte cerrahi maske için tüm resmi onayların alındığı üretim de vatandaşların maskeye olan ihtiyacını en iyi, en kaliteli, en hijyenik şekilde çözmek için yoğun bir tempo harcanıyor.


Zarhal tekstil arge departmanının tüm süreçleri en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü maske üretiminde; personel önlüğünü, maskesini, galoşunu, eldivenini giymeden çalışmıyor. Bütün ürünler paketlenirken sterilize ediliyor. Üretilen her ürün el değmeden ultrasonik üretiliyor ve hijyen konusunda birinci sınıf kalite taşıyor. 

Zarhal tekstil hem yurt içinden hemde yurt dışından cerrahi maskelere olan yoğun talebi karşılamak adına hummalı bir şekilde çalışıyor.

Samsun Maske