Zevahir Restoran turistlerin uğrak noktası oldu!

TAKİP ET

Samsun'da, transit geçiş noktasında bulunan ve eşsiz lezzetleri kulaktan kulağa yayılan Zevahir Restoran, tur şirketlerinin uğrak noktası haline gelirken, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Samsun, son yıllarda Karadeniz Bölgesi'ne düzenlenen gezi turlarında transit geçiş noktası olarak kullanılıyordu. Tam bu noktada bulunan eşsiz lezzetleri ile vatandaşların damak tadına hitap eden Zevahir Restoran, kulaktan kulağa yayılan söylemlerle turların vageçilmez yerlerinden biri oldu. 

İstanbul, İzmir, Ankara,  Kayseri, Siirt gibi birçok şehirden Karadeniz Bölgesi'ni gezmeye gelen turistler İlkadım İlçesi Derebahçe mevkiinde bulunan Zevahir Restoran'da, Samsun’un lezzetlerini denemeden ayrılmıyor.

Haftada yaklaşık 500 turisti ağırladıklarını belirten Zevahir Restoran’ın işletmecisi Ömür Ünal, "Karadeniz turlarında malesef Samsun yer almıyor ve transit geçiliyor.

Geçmiş zaman diliminde bir tur şirkeri Samsun pidesini merak eden turistleri restoranımıza getirdi.  Nuraya geldiler ve pidemizi çok beğendiler. Bunun üzerine kulaktan kulağa yayılan restoranımız tur şirketlerinin uğrak noktası haline geldi. Haftada şehir dışından gelen 500'e yakın misafiri ağırlıyor, onlara şehrimizin lezzetlerini sunuyoruz" diye konuştu.

Adres:
Derebahçe mahallesi Maçka Caddesi Göztepe Geçiti Anka Konutları No:1 Samsun

Telefon:
(0362) 233 04 44

Zevahir Restoran