Zile Belediye Başkanı Vidinel Başkan İkiz'i ziyaret etti

TAKİP ET

Tokat ili Zile ilçesi Belediye Başkanı Lütfi Vidinel Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i makamında ziyaret etti.

Tarihi Kentler Birliği'nin (TKB) 2016 yılı son bölge toplantısına katılmak için Samsun’a geçen Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret etti.

İkiz ve Vidinel bir süre belediyecilik hizmetleri üzerine görüş alış verişinde bulundular.

Ziyaret sonunda Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel Havzanın Belediyecilik anlamında örnek alınacak bir ilçe olduğunu belirterek; “Sayın Başkanımı yakinen tanıyorum. Yapmış olduğu çalışmalar ile ilçesine değer katmış ve takdir ile izlediğimiz bir arkadaşımız. Bizler görevimiz gereği her zaman yan yana gelemiyoruz. Tarihi Kentler Birliği toplantısının vesilesi ile Sayın Başkanımı ve ilçeyi ziyaret etme fırsatı bulduk. Her iki ilçemizde tarihi önemi ile ortak noktaları bulunan yerler. Ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiği bu günlerde bizde Sayın Başkanımı ziyaret ettik.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sayın Başkanımın ziyareti bizler mutlu etti. Bölgemizin başarılı belediyelerinden bir olan Zile Belediyesinin çalışmalarını yakından takip ediyor ve bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Halkımıza kaliteli hizmet sunma adına bilgi ve tecrübe alış verişimize devam edeceğiz. Ülkemiz 15 Temmuz tarihinde bir felaketten döndü. Bu dönüşün altında birlik ve beraberliğimiz vardı. Bu tür ile zaten var olan birlik ve beraberliğimizi daha güçlü yarınlar için daha da güçlendireceğiz.” Dedi.

Vidinel’e Havza Müftüsü İlyas Akyazı eşlik etti.