Halkbank Bölge Koordinatöründen Havza TSO'ya Ziyaret

TAKİP ET

Halk Bankası Samsun Bölge Koordinatörü Özdemir Erdoğan ve beraberindekiler Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar'ı makamında ziyaret etti.


Gerçekleştirilen ziyarette  Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, Oda yönetimi olarak Havza’da istihdamın arttırılarak, ekonominin canlanması için bugüne kadar yapılan ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Halkbank Samsun Bölge Koordinatörü Özdemir Erdoğan, “Halkbank olarak KOBİ'ler ile esnaf ve sanatkârların en büyük destekçisi olmayı sürdüreceklerini söyledi.”

Halkbank Bölge Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü Burak Uçar ise ticari krediler hakkında Havza TSO Başkanı Acar’a bilgiler aktardı.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Acar, “Ticaret ve Sanayicilik ile uğraşan üyelerimiz ve bizler yatırım, üretim, ihracat yapıyor ve istihdam sağlıyoruz. Bu işleri yapabilmek için öncelikle öz kaynaklar ve daha sonra bankalardan ve finans kurumlarından istifade ediyoruz. Böylelikle ülkenin geleceğine katkı sunuyoruz. Dolayısıyla, finans kurumları ve reel sektör her zaman birbirine ihtiyaç duymaktadır. Üyelerimizin bankalardan en büyük talebi krediye ulaşmak. Krediye ulaşmanın da maliyetler ve komisyonlar noktasında desteklenmesi ile birlikte KOBİ’lerimizin de gelişmesi için desteklerin artmasını bekliyoruz.” dedi.

Ziyarette Halkbank Bölge Ticari ve KOBİ Pazarlama Bölüm Müdürü Burak Uçar ile Halkbank Havza Şube Müdürü Abdullah Temiz hazır bulundu.