Haluk Köksoy : Atakum'un her sokağını ve mahallesini iyi biliyorum

TAKİP ET

AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Av. Haluk Köksoy, Atakum'un kaybettiği 5 yılı telafi edeceklerini ve tüm Atakumlu hemşehrilerinin her zaman ulaşabileceği bir belediye yönetimi oluşturacaklarını söyledi.

Atakum’da 15 yıl siyaset yaptığını, Atakum’un her sokağını ve mahallesini iyi bildiğini söyleyen Köksoy, tüm kesimlere hitap eden, vatandaş ile sürekli iletişim halinde olan bir anlayışı Atakum belediyesi’ne getirmek için yola çıktıklarını ifade etti.
Ak Parti Atakum Belediye Başkan aday adayı Av. Haluk Köksoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Atakum ilçemizde, siyasetin değişik kademelerinde bulunduğumuz yaklaşık 15 yıllık süreçte nasıl bütün mahallelerini ve sokaklarını karış karış dolaştıysak, aday adaylığı sürecimiz dahil önümüzdeki süreçte de zaman kaybetmeden sokaklara çıktık ve ilçe sakinlerimizle birebir temas kurmak için programlarımıza başladık.

Haluk Köksoy Atakum Belediye Başkan Aday Adaylığı'nı açıkladı


Siyasetin malzemesi insandır. Aynı zamanda talip olduğumuz görev olan yerel yönetim görevi de bizzat insanla ve ilçe sakinleri ile birlikte yapılacak bir görev hizmettir. Bugün yaptığımız çalışmalarımızda nasıl ilçe sakinlerimizin ayağına gidiyorsak yarın bu görev bize nasip olması halinde de aynı şekilde halkımızın içinde olacak, yerelde vatandaşa en yakın hizmet birimi olan belediye yönetimini milletimizin hizmetine sunacağız.
İletişim kanallarını tüm halkımıza sonuna kadar açacağız. Belediye kurumunun bürokratik engellerle işleyen kurum değil, vatandaşın ulaşabildiği, çalışanların bütün amaç ve gayretinin gelen taleplere çözüm odaklı yaklaşmalarını temin edecek bir kurum sistemi kurulması gayreti içerisinde olacağız.
Diğer taraftan çok acil ve kaçınılmaz olarak kamu kaynaklarının kontrollü ve doğru harcanması da bizim için vazgeçilmez ilkelerimizden olacaktır.
Üretecek olduğumuz projelerle Atakum’u Türkiye’nin Yüzyılı Vizyonu’na uygun hale getireceğiz.
Öncelikle bu düşüncelerle ilçe sakinlerimiz ile birebir temas kurup, vatandaşlarımızı dinlemek, ilçemizin ve mahallelerimizin sorunları ve beklentilerini tespit etmek için sahada çalışmaya başladık. Özlenen Atakum ve yerel yönetim için sahadayız ve bu hususta kararlıyız." dedi.

Haluk Köksoy