Hanegah Lokantası Saathane Meydanı'nda açıldı

TAKİP ET

Zengin menüsü ve sıcak atmosferiyle müşterilerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunmayı amaçlayan Hanegah Lokantası Samsun Saathane Meydanı'nda hizmete girdi.

Hanegah Lokantası nerede açıldı? Hânegâh Lokantası Samsun iletişim? Hânegâh Lokantası adres! Hânegâh Lokantası yemek sipariş hattı! gibi sorularınızın yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.
Samsun'da yemek üzerine yeni bir tad arayanların adresi olacak olan Hânegâh Lokantası Saathane Meydanı'nda açıldı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve çok sayıda davetlinin katılımı ile Mehter Takımı eşliğinde gerçekleşen açılış sonrası misafirler enfes lezzetleri deneyimledi.

Hânegâh Lokantası,  zengin menüsü ve sıcak atmosferiyle müşterilerine unutulmaz bir yemek deneyimi sunmayı amaçlıyor. Lokantanın özgün tarzı ve özenle seçilen malzemelerle hazırlanan yemekleri, lezzet tutkunlarını cezbetmeyi hedefliyor.
İlk şubesini Saathane Meydanı'nında açan Hânegâh Lokantası 7 çalışanıyla hizmet verecek. Hânegâh Lokantası, Adnan Aydın, Okan Akgül ve İsmail Bayburtlu'nun işbirliğiyle açılan bu yeni mekanıyla, şehirdeki lezzet tutkunlarını ağırlamaya hazır. Saathane Meydanı'ndaki bu yeni lokanta, kaliteli hizmeti ve lezzetli yemekleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.
Hânegâh Lokantası iletişim: 0546 201 60 03 
Hânegâh Lokantası adres: Pazar Mahallesi Patlıcan Sokak No: 16 Samsun

Haber: Emirhan Karataş

Hânegâh Lokantası