Havza Belediye Başkanı Havza TSO Başkanı Merzifon OSB'yi ziyaret etti

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza TSO Başkanı Erkan Acar Merzifon Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntaş ile bir süre görüştüler.

Başkan Özdemir; “Havza OSB’nin gelişmesi ve tanıtımı için tüm gayreti göstermekteyiz.”dedi.

Merzifon OSB idari binasında gerçekleşen ziyarette Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntaş ile Merzifon OSB Müdürlüğü çalışanları , Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza TSO Başkanı Erkan Acar’a OSB bölgesinde yürütülen çalışmalar, bulunan firmalar ve yapılan üretim çeşitleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar yapılan toplantının verimli geçtiğini ifade ederek; “Yapılan istişareler ile Havza OSB için yapılan çalışmalara katkı sunacak bilgililer edindik. Edindiğimiz bilgiler Hvaza OSb’nin gelişmesine katkı sunacak. Merzifon OSB Müdürlüğü çalışanalarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyarette edilen bilgilerin kendileri için önem arz ettiğini ifade ederek; “Havza OSB’nin gelişmesi ve tanıtımı için tüm gayreti göstermekteyiz. Bu amaçla komşu ilçemiz Merzifon Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alma imkanı bulduk. Bilgi birikimi ve tecrübeleri ile bizlere yardımcı olan Merzifon OSB Müdürü Hasbi Altuntaş’a teşekkür ediyorum.”dedi.