Havza Belediye Başkanı Özdemir Enerji Kentleri Birliği Meclisi Toplantısına katıldı

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Enerji Kentleri Birliği Meclisi 2023 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısına katıldı.

Enerji Kentleri Birliği ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Enerji Kentleri Birliği Meclisi 2023 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis toplantısına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’in yanı sıra Havza Belediyesi Meclis Üyesi Hayrettin Şahin, birlik üyesi belediye başkanları ve birlik meclis üyeleri katıldılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan meclisi toplantısında Enerji Kentleri Birliği ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.
Genel kurul gündem maddelerinin görüşülmesi,  encümen üyelerinin seçimi, plan bütçe komisyonuna üyelerin seçimi, kesin hesap komisyonuna üyelerin seçimi, denetim komisyonuna üyelerin seçimi ve çevre komisyonu nihai rapor sunumunun ile sona erdi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Enerji Kentleri Birliği Meclisi 2023 Yılı Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısının birlik adına verimli geçtiğini belirterek; “İnşallah meclis toplantımız sonuçları itibari ile ilçemize, birliğimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, Enerji Kentleri Birliği ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile ev sahipliğinden ötürü Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Yücel Yılmaz’a teşekkür ederim.”dedi.