Havza Belediye Başkanı Özdemir hizmete açtı

TAKİP ET

Erdem Taşdemir tarafından açılan işyeri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'in katılımı ile hizmete açıldı.

25 Mayıs Mahallesi Şht. Jand. Kom. Onb. Bayram Soylu Sokak’ta açılan ve telekomünikasyon, tamir , alım satım ve fatura tahsilatı üzerine çalışacak olan Taşdemir GSM Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Bakkal Bayi ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz tarafından kesilen kurdele ile hizmete girdi.
İşyeri açılışı öncesi konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir yeni işyerinin Havza’ya ve sahiplerine hayırlar getirmesini temenni ederek; “ Rabbim utandırmasın ve bol bereket versin. Rızkın büyük çoğunluğu ticarettedir. İlçemizde açılan her işyeri ilçemizin büyüdüğünün bir göstergesidir. Her gün yeni bir teknolojik gelişmenin yaşandığı telekomünikasyon sektöründe hizmet verecek olan işlememiz ilçemize ve sahibine hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.
Konuşmanın ardından Havza Belediyesi Meclis Üyesi Hayrettin Şahin tarafından edilen dua ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Bakkal Bayi ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz tarafından kesilen kurdele ile işletme hizmete girdi.
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve beraberindekiler bir bir süre işyeri gezdiler.
İşletme sahibi Erdem Taşdemir; “İşyeri açlışımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Havza Belediye Başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir olmak üzere herkese teşekkür ederim.”dedi.
Açılışa Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Bakkal Bayi ve Manavlar Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Havza TSO Başkan Yardımcısı Yakup Akekin, Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Yasin Köz ve çok sayıda davetli katıldı.