Havza Belediye Başkanı Özdemir ve STK temsilcileri otopark inşaatını gezdi

TAKİP ET

Havza Belediye Başkanı Özdemir ve bazı sivil toplum örgütlerinin başkanları ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden otopark inşaatını ziyaret etti. Başkan Özdemir; 'İlçemize uzun yıllar hizmet edecek olan proje ilçemizde park yeri sorununu çözecek.' dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve bazı STK temsilcileri Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede inşa ettirdiği mekanik otoparkın inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundular ve ilgililerden bilgiler aldılar.
Havza Belediye Başkanı Özdemir; “İlçemize uzun yıllar hizmet edecek olan proje ilçemizde park yeri sorununu çözecek. İnşallah burada inşaat tamamlandığında 3 katı yer altında olmak üzere 5 katlı modern bir otoparkı ilçemize kazandıracağız. Üst katı açık olacak otoparkın bu bölümü kırsal mahallelerimizden gelen minibüslerimiz için kullanılacak. Yine aynı katta yeni bir gasilhanemiz burada hizmet vermeye başlayacak. Bu projenin ilçemize kazandırılmasından dolayı başta Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.
5 katlı otoparkın tamamen mekanik sistemle çalışacağını belirten Özdemir; “ Yani sürücülerin, araçlarını sistem otomatik olarak kendisi park edecek. Bu sayede araç sahipleri park yeri aramak zorunda kalmayacak. İşini görüp aracını almak istediğinde kartını okutarak sistem aracını getirecek. İlçemize uzun yıllar hizmet edecek olan proje ilçemizde park yeri sorununu çözecek.” dedi.
Ziyarete Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin, Havza Madeni İşler Başkanı Cesur Şahin, Havza Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Vahit Yılmaz ve SP İlçe Başkanı Rasim Korkmazlı katıldılar.