Havza Belediyesi'nden özel öğrencilere kahvaltı

TAKİP ET

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kahvaltı programında özel öğrenciler ile bir araya geldiler.

İlçede özel bir tesiste Havza Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir programa katılan özel öğrenciler ile tek tek ilgilenerek sohbet etti.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman özel çocukların yanlarında olduklarını ifade ederek, “Pırıl pırıl parlayan özel çocuklarımız ile birlikte olmak bizler için her zaman mutluluk kaynağı. Bu çocuklarımızın hayata hazırlanması için gereken ne varsa yapmaktayız ve bu konuda üzerimize düşeni yapmaktan geri durmayız. Özel çocuklarımızın eğitimi için emek veren öğretmenlerimize de vermiş oldukları emekler için teşekkür ediyorum.” Sizlere her zaman kapımız açık. Sizlere sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Özdemir ise her zaman engellilerin yanında olduklarını belirterek, “ Havza Belediyesi olarak engellilerimizin ihtiyaçları her zaman bizler için öncelikli. Özellikle özel çocuklarımızı hayata hazırlayan ve onların hayata tutunması konusunda gayret gösteren Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi gibi kurumlarımız söz konusu olduğunda daha hassas davranmaktayız. Bizlere emanet çocuklarımızın en iyi eğitimi alması için elimizden gelen ne var ise yapmaktayız. Bu vesile ile tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Engelliler Günü'nü kutlarım." dedi.

Programa Havza Milli Eğitim Müdür Vekili Hakan Erhan, Şube Müdürü Turan Demir, Havza Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeki Kurt, Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Müdürü Erkan İyiliksever, özel eğitim öğretmenleri, özel öğrenciler ile Havza Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezinde kurs görmekte olan engelliler katıldılar.