Havza'da Genç Kızılay'dan kitaplık

TAKİP ET

Genç Kızılay Samsun ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu tarafından Türk Kızılay Havza İlçe Temsilciliği ve Genç Kızılay Havza işbirliği ile Çayırözü İlkokulunda kitaplık oluşturuldu.

Genç Kızılay Samsun ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu tarafından yürütülen çalışmalar ile toplanan kitaplar ve kitaplık Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu ile Genç Kızılay Havza yönetimin katıldığı bir etkinlik ile Çayırözü İlkokuluna kuruldu.
Okul binasına getirilen kitaplığa ilk kitapları Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu tarafından yerleştirildi.
Genç Kızılay Samsun ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Genç Kızılay Topluluğu ile Genç Kızılay Havza üyelerinin el birliği ile yerleştirilen ve düzenlemesi yapılan kitaplıkta öğrencilerin yaş guruplarına uygun kitaplar bulunmakta.
Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam Genç Kızılay gönüllülerine teşekkür ederek; “Öğrencilerimiz ve müdürlüğümüz adına sizlere teşekkür ederim. Öğrencilerimiz için çok kıymetli bir kıtaplığı okulumuza kazandırdınız. Yapılan bu faaliyet ile değerler eğitimi içinde önemli bir örnek teşkil etti.” Dedi.
Türk Kızılay Havza İlçe Koordinatörü Ömer Faruk Çörekçioğlu’da gönlü gençlere teşekkür ederek; “Türk Kızılay’ımız gelecek nesillerin elinde daha aktif olacak. Gençlerimiz aktif olduğu sürece Kızılay’ın ulaşamayacağı yer olmayacaktır. Yapılan çalışmalar bunu göstermekte. “ dedi.