Havza'da hayatını kaybeden öğretmenlerin aileleri ziyaret edildi

TAKİP ET

Havza'da 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile yaşamını kaybeden öğretmenlerin aileleri ziyaret edildi.


Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, Şube Müdürü Hakan Erhan ve beraberindekiler 24 Kasım Öğretmenler günü neden ile yaşamını kaybeden öğretmenlerin Havza’da ikamet eden öğretmenlerini ailelerini ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Tunceli İli Pülümür ilçesinde 1993 yılında şehit edilen  öğretmen Ayhan Kural’ın annesi Gülbeyaz Kural ile sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybeden Ayhan Erkılıç’ın eşi Meral Erkılıç ve Hayati Zeybek’in eşi öğretmen Erengül Zeybek evlerinde ziyaret edildi.

Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam öğretmenlik mesleğinin büyük fedakarlık istediğini belirterek; “Görevlerini yapmak maksadıyla ülkemizin çeşitli yerlerinde bulunurken terör saldırıları sonucunda şehitlik mertebesine yükselmiş öğretmenlerimiz ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimize Cenabı  Allah'tan rahmet diliyorum. Bu vesile ile bir kez daha çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için yurdumuzun her köşesinde heyecanla görev yapan, fedakârlığın zirve isimleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin 'Öğretmenler Günü'nü kutluyor, aileleri ve öğrencileri ile birlikte mutlu, huzurlu ve saadet dolu yıllar temenni ediyorum. Milli Eğitim Camiası büyük bir aile ve bizler her zaman aile fertlerimizin yanındayız.” Dedi.