Havza'da MİGROS Market Açıldı

TAKİP ET

Havza'da Migros Market Şubesi düzenlenen bir tören ile hizmete girdi.


Migros Marketler Zincirinin Havza Şubesi Bahçelievler Mahallesi Şehit Yarbay Mesut Kuru Caddesinde hizmete girdi.

Migros Marketin açılışına Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Migros Bölge Müdürü Serkan Yıldırım, Migros Yatırım Sorumlusu Aykut Çalpan, Migros Açılış Sorumlusu Ahmet Sevinç, Migros Şube Müdürü Bora Kösecelioğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldılar.

Migros Marketler Zincirinin Havza Şubesinin açılışında konuşan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havzanın her geçen gün büyüdüğünü belirterek; “Bu büyümenin ve gelişmenin neticelerini görmeye başladık. Bu gün hizmete açmış olduğumuz markette ilçemizde yaşanan gelişimin bir gösterisidir.  İlçemize hayırlı olsun.”dedi.

Konuşmanın ardından Migros Marketler Zincirinin Havza Şubesi Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ömer Büyük, Migros Bölge Müdürü Serkan Yıldırım ve Migros çalışanları tarafından kesilen kurdele ile hizmete açıldı.

Açılış sonrası marketi gezen Başkan Özdemir ve davetliler ilgililerden market hakkında bilgiler aldılar. 

Havza migros nerede Havza migros kimin havza migros iletişim