Havza ESKKK Başkanı ve Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürünün baba acısı

TAKİP ET

Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ömer Büyük ile Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük ve iş insanı Burhan Büyük'ün babası Muharrem Büyük, 77 yaşında hayata veda etti.

Bir süredir tedavi gördüğü Samsun’da özel bir hastanede hayatını kaybeden Muharrem Büyük'ün cenazesi, Kevser Camisinde İlçe Müftüsü Cemil alıcı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Havza İlçe Mezarlığında toprağa verildi.
Cenazeye Havza Belediye Başkanını Sebahattin Özdemir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Yargıtay Üyesi Fahrettin Kırbıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, Kavak İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Rıza Yıldız, Havza İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Havza İlçe Emniyet Müdürü Komiser Mustafa Balcı, Havza Milli Eğitim Müdürü Hakan Erhan, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, çevre ilçelerin esnaf oda ve kooperatif başkanları, Kızılay Samsun İl Başkanı Ahmet Muştu ile vatandaşlar katıldı.
Ömer Büyük, acılarını paylaşan herkese teşekkür ederek, "Gerek cenazemize katılarak gerekse arayarak acımızı paylaşan herkese teşekkür ederim. Değerli büyüğümüz babamıza Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.