Havza Kaymakamı ve Başkan Özdemir öğrencilere Hediye Dağıttı

TAKİP ET

Havza'da 2022-2023 eğitim öğretim yılı bugün çalınan ilk zille başladı. Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir öğrencilere Havza Belediyesi tarafından hazırlanan kalemleri hediye ettiler.

2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması nedeni ile Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam okulları ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldiler.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam 25 Mayıs İlk Okulu ve 100. Yıl İlkokulunu ziyaret ederek burada birinci sınıfların heyecanına ortak oldular.

Sınıf ziyaretleri öncesi Kaymakam Nayman ve Başkan Özdemir öğretmenler ile bir süre sohbet ettiler

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman tüm imkanları dahilinde eğitim kurumlarının yanlarında olduklarını belirterek; “Geçen yıl Sosyal Yardımlaşama Vakfımız aracılığı ile bir çok ihtiyaç sahibi öğrencimize ulaştık. Bu yıl inşallah bu yardımlarımız devam edecek. İlçede geçen yıl yakaladığımız akademik ve sportif başarının devamı için elimizden geleni yapacağız. Burada en önemli görev öğretmenlerimize düşmekte. 2022-2023 eğitim öğretim yılının eğitim camiasına hayırlar ve başarılar getirmesini temenni ediyorum.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise 2022-2023 eğitim öğretim yılında tüm eğitim camiasına başarılar dileyerek; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bu ülkeyi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi gayretindeyiz. Eminim ki tüm öğretmenlerimizde bu bilinç ile çalışacaklar ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayacaklar.” Dedi.

Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkan Sebahattin Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Kurt daha sonra 1. Sınıfları ziyarete ederek öğrenciler ile sohbet ettiler ve Havza Belediyesi tarafından yaptırılan kalemleri öğrencilere dağıttılar.

Havza Fen Lisesinde 2022-2023 eğitim öğretim yılı açılış programı

İlkokulu ziyaretlerinin ardından Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam Havza Fen Lisesinde düzenlenen 2022-2023 eğitim öğretim yılı açılış programına geçtiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda konuşan Okul Müdürü Şevket Sezer tüm öğrencilere başarılar diledi.

Programda öğrenciler tarafından okuna şiirlerin ardından geçen yıl mezun olan ve üniversiteyi kazanan öğrencilere plaket takdim edildi.

Burada konuşan Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam yeni bir eğitim ve öğretim dönemine başlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek; “Biliyoruz ki; milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. 2022–2023 eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı olması temennisiyle “İlköğretim Haftası”nı kutluyor, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına başarılı bir yıl diliyorum.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’de üniversiteyi kazanan öğrencileri tebrik ederek; “Gençlerimizin kendilerine bir hedef koymaları ve bu hedef için çalışmaları önemli. Bunu yaparken dengeli olmanız lazım. Ne tamamen sosyal hayattan kopun neden tamamen kendinizi sosyal hayata kaptırın. Bunu ancak sizler başarabilirsiniz. Bizler sizlere güveniyoruz. Rabbimden sizlere başarılar diliyorum.” Dedi.

Programın sonunda okul bahçesinde Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ve öğrenciler tarafından 2022-2023 eğitim öğretim yılı başlangıcı anısına fidan dikimi gerçekleştirildi.