Havza Milli Eğitim Müdürü Sağlam'dan kırsal mahalle okullarına ziyaret

TAKİP ET

Havza Milli Eğitim Müdürü Sağlam ve Havza Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Kurt kırsal mahallelerde eğitim veren okulları ziyaret ettiler.

Ziyaretler kapsamında Çayırözü Mahallesi İlkokulunu ziyaret eden Havza Milli Eğitim Müdürü Sağlam ve Havza Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Kurt okul binasında incelemelerde bulunduktan sonra öğrenciler ile bir süre sohbet ederek Havza Belediyesi tarafından yaptırılan kalemleri öğrencilere dağıttılar.

Havza Milli eğitim Müdürü Sağlam Havza’da 6 bin 255 öğrenci ders başı yaptığını belirterek; “ 2022-2023 eğitim öğretim yılında 478 okul öncesi, 1756 ilk, 1734 ortaokul ve 2287 lise öğrencisi olmak üzere toplam 6 bin255 öğrenci ile 582 öğretmen ders başı yaptı. Eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında 56 bin 786 adet ders kitabı ile 39 bin 540 adet yardımcı kaynak ücretsiz olarak öğrencilere ulaştırıldı. Yeni eğitim ve öğretim yılımız öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun.” Dedi.

Havza Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Kurt ise “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelen tüm gayret ve çabayı gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Bu ülkeyi emanet edeceğimiz çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi gayretindeyiz. Eminim ki tüm öğretmenlerimizde bu bilinç ile çalışacaklar ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayacaklar. Tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum” Dedi.