Havza Muhtarları Derneği Yardımlarına Devam Ediyor

TAKİP ET

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardım faaliyetlerine ara vermeden devam eden Havza Muhtarları Derneği depremzedeler için 50 koli gıda yardımda bulundu.

Dernek Başkanı Şahin: “Yardımlarımız devam edecek.” Dedi.
Havza Muhtarları Derneği çatısında organize olan Havzalı muhtarlar deprem bölgesine olan yardımlarına devam ediyorlar.
Yardım çalışmaları kapsamında Havza Kaymakamlığı ve Havza Belediyesi öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına destek olmak üzere hazırlatılan 50 koli gıda Havza Belediyesi Kültür Merkezinde oluşturulan Yardım Toplama Alanına getirilerek teslim edildi.
Yardım kolilerini teslim alan Havza Belediyesi Başkan Yardımcısı Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin’e ve muhtarlara desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Yardım çalışmaları hakkında bilgiler veren Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin depremlerin yaşandığı ilk günden bu yana Havalı muhtarlar olarak yardım faaliyetlerine her türlü desteği verdiklerini belirterek; “ Bu güne kadar ilk etapta 75 bin liralık ayni ve nakdi yardımlarımız ile depremzedelerin yanında olduk. Şimdi ise ilk etapta hazırlattığımız 50 adet gıda kolisini Yardım Toplama Alanına teslim ettik. İnşallah bu sayı artacak. Ayrıca muhtarlarımızın iş birliği ile deprem bölgesine gönderilmek üzere odun toplama çalışmalarımız devam etmekte.  Bunlara ilaveten ilçemize gelen depremzedelere yönelik yardım faaliyetlerimizde muhtarlarımız tarafından devam etmekte.  Çalışmalarımıza destek olan muhtarlarımıza ve halkımıza teşekkür ederim. Bu vesile ile yaşanan Asrın Felaketinde  hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Biz büyük bir ülkeyiz ve yaraları hep birlikte saracağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.